|
Jakie ładne angielskie imię?
|
|
|
01-27-2014, 02:01 PM Jakie ładne angielskie imię?
Będę miała synka. I jest problem z imieniem dla chłopca.
Mój mąż jest Anglikiem i prawdopodobnie wybierzemy angielskie imię. W końcu dzieciak tu będzie mieszkał. Znam wielu Anglików, ale naprawdę wielu imion angielskich nie lubię. Wam jakie imiona angielskie się podobają? Może znajdę wśród Waszych propozycji jakieś które mi się spodoba? Zapraszam do wyrażania swoich opinii. |
| top |
|
|
01-28-2014, 04:10 PM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Kyle, Talvin, Thomas, Daniel, Arvin, George oraz moje ulubione: Harry ♥
Możesz zawsze wybrać imię z którym nie będziesz miała problemu w Polsce w końcu Thomas to Tomasz a George to Grzesiek ![]() A warto zawsze zadbać o podwójne obywatelstwo bo to nigdy nic nie wiadomo. |
| top |
|
|
01-29-2014, 11:44 AM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Sporo jest ładnych imion angielskich dla chłopców:
Niektóre popularne są idenczyczne jak polskie np. Adam, Edward czy Daniel. Może Daj synkowi na imię Edward - w końcu jak imię angielskie to niech będzie imieniem króla? Adam Alexander Anthony Daniel Philip Gregory Charlie Christian William Steve Robert Edward Jack Stanley Oscar Paul Patric Rudolph |
| top |
|
|
02-03-2014, 04:18 PM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Też jestem za Harrym :_)
|
| top |
|
|
03-03-2014, 09:22 AM RE: Jakie ładne angielskie imię?
William - dobrze się kojarzy, Anglikom przede wszystkim.
|
| top |
|
|
05-30-2014, 11:04 AM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Mi się bardzo podoba imię dla chłopca Joshua. I gdybym nie była w Polsce nazwałabym tak synka!
Jeszcze Steven i Stanley |
| top |
|
|
07-31-2014, 02:54 PM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Mi się podoba Jordan albo Chester ( nie wiem czemu tak ). :0
|
| top |
|
|
08-03-2014, 07:53 PM RE: Jakie ładne angielskie imię?
Chester brzmi ładnie, choć podejrzewam, że w urzędzie będą chcieli polski odpowiednik czyli Czesław
|
| top |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: