|
imię dla córeczki
|
|
|
08-12-2013, 06:40 PM imię dla córeczki
Witam wszystkich na forum.
Niedługo zostanę mamusią i od dłuższego czasu zastanawiam się nad jakimś ładnym imieniem dla mojej dziewczynki. Dla chłopca wybrałam imię Jarosław. Jednak okazało się, że to będzie dziewczynka. Napiszcie mi jakieś ładne i ORYGINALNE imię, którym mogła bym nazwać swoją pociechę. Będę wdzięczna za ciekawe pomysły. |
| top |
|
|
09-07-2013, 04:24 PM RE: imię dla córeczki
Ja proponuję np:
Blanka Emma Liliana Natasza Elena Adela Aniela Antonina Iga Karina Marika Kornelia Michalina Laura Silena Stella Zuzanna ;D Mi wszystkie bardzo,ale to bardzo się podobają ;d |
| top |
|
|
09-10-2013, 06:56 AM RE: imię dla córeczki
O!!!
Emma - piękne imię dla dziewczynki. Kiedyś tak bardzo mi się podobało, że miałam przez pewien czas loginy Emma. Muszę poszukać sobie informacji o imieniu Silena które podałaś. nie znam go i pierwszy raz słyszę, a brzmi na prawdę świetnie. |
| top |
|
|
09-13-2013, 11:54 AM RE: imię dla córeczki
Z tych które Nataszaaszo podałaś Stella jest świetna!
|
| top |
|
|
09-14-2013, 05:22 PM RE: imię dla córeczki
Sileny osobiście też nie znam. Imię to pojawiło się w pewnym serialu, ale bardzo mi się spodobalo ;D
Stella też od niedawna zaczęła mi się podobać ;D |
| top |
|
|
09-16-2013, 06:50 PM RE: imię dla córeczki
Fajne imię ta Silena.
A z jakiego to serialu? |
| top |
|
|
09-17-2013, 01:59 PM RE: imię dla córeczki
Fala Zbrodni, co prawda tam była "Silene"...ale sprawdziłam i w Polsce jest Silena ;D http://www.imiona.info/numerologia_Silena.html
Mi też sie podoba....Lena- jedno z najpopularniejszych imion aktualnie w Polsce, ale z początkiem Si, brzmi fajnie...i jest rzadko spotykane |
| top |
|
|
09-18-2013, 07:22 AM RE: imię dla córeczki
O, muszę sobie serial odświeżyć. Akurat na długie jesienne wieczory. Kryminały są wciągające.
Mi imię Silena tak jakoś nie specjalnie, za to Lena to piękne imię. Mi osobiście kojarzy się podwójnie dobrze, bo z rzeką Leną na Syberii. Piękna rzeka, piękne imię. |
| top |
|
|
09-19-2013, 06:32 PM RE: imię dla córeczki
Też uważam że imię Lena jest śliczne, ale jest tak popularne że córce osobiście nigdy bym go nie nadała...
|
| top |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości